onsdag 23 juli 2014

Salladsärtor och dip

På vår treåriga bröllopsdag (och när det är en sån extremt varm sommardag dessutom) tänker vi tyvärr inte ge er något avancerat matrecept. Men ett tips kan vi ge! Och det är att göra lite dip med massa grönsaker och gå ut i närmaste park och ha picknick! :) Så kallade "salladsärtor" (på engelska heter de "sugarsnaps") passar utmärkt att dippa och är jättegoda färska att äta som snacks. (OBS: inte såna plattare sockerärtor! Salladsärtor har mer rundade skidor!)



Dippen gjorde vi av gräddfil och en god ostkrydda. Såna kryddblandningar går att få tag på ibland på marknader och sånt och är perfekta till dip. Vi åt också på picknicken (efter Lovisas önskemål) goda "club sandwiches med pulled quorn" från ett recept från den amerikanska veckan (se receptet här! ). Lite mangojuice på det och bättre bröllopsdagslunch kunde vi inte haft!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar